Πειρατές της Πισίνας | Ποιοι είμαστε

Δομνίκη Δεδέογλου:
Είναι μητέρα 3 παιδιών και η αγάπη της για τα παιδιά και η ανάγκη της για δημιουργικές δραστηριότητες μαζί με τα παιδιά της την οδήγησαν στη δημιουργία του προγράμματος βρεφικής κολύμβησης "ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΣΙΝΑΣ".

  • Είναι κάτοχος του Διπλώματος Εκπαίδευσης Κολύμβησης και Ασφάλειας στο νερό καθώς επίσης και του Διπλώματος Βρεφικής Κολύμβησης από τον Αυστραλιανό Οργανισμό AUSTSWIM, ο πιο γνωστός και αναγνωρισμένος εθνικός οργανισμός της Αυστραλίας που προσφέρει τη σχετική πιστοποίηση και ο οποίος έχει βραβευτεί, για 3 συνεχόμενες χρονιές, ως ο καλύτερος παγκοσμίως στην εκπαίδευση βρεφικής κολύμβησης. Είναι επίσης κάτοχος πτυχίου Α’ Βοηθειών και πτυχίου καταδύσεων ανοιχτής θαλάσσης.
  • Είναι απόφοιτη της Ecole Hoteliere de Lausanne, εξειδικευμένο και διακεκριμένο πανεπιστήμιο της Ελβετίας στη διοίκηση ξενοδοχείων και υπηρεσιών φιλοξενίας, αναψυχής και τουρισμού.   Μέλος του κέντρου της Αντλεριανής Ψυχολογίας που στόχος είναι η ανάπτυξη  υπεύθυνων και χαρούμενων παιδιών, αναδεικνύοντας την προσωπικότητα του κάθε παιδιού, σεβόμενοι τη μοναδικότητα του.
  • Εθελόντρια στον προσκοπισμό για πάνω από 10 χρόνια, όπου σκοπός είναι η ανάπτυξη των παιδιών σωματικά, διανοητικά, κοινωνικά και πνευματικά μέσω της αλληλεκπαίδευσης.


Το προσωπικό μας αποτελείται μόνο από αποφοίτους ΤΕΦΑΑ, με μεταπτυχιακές σπουδές και με εξειδίκευση στη βρεφική κολύμβηση από την Μαργαρίτα Κοντζιά, την πρώτη καθηγήτρια φυσικής αγωγής με μεταπτυχιακό στο baby swimming που εφάρμοσε με μεγάλη επιτυχία προγράμματα βρεφικής κολύμβησης στην Ελλάδα.

Τέλος υπάρχει επιστημονική υποστήριξη με συνεργαζόμενους καθηγητές, μέλη του ΤΕΦΑΑ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Grand Hotel Palace
Mediterranean Palace
Sani Resort
Find us on Facebook
Εγγραφείτε στο newsletter
Copyright © 2012 Πειρατές της Πισίνας - Baby Swimming All Rights Reserved.
powered by Softways S.A.