Πειρατές της Πισίνας | Εγκατάσταση

Η Εγκατάσταση με προδιαγραφές υψηλής ποιότητας

To πρόγραμμα βρεφικής κολύμβησης (baby swimming) «ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΣΙΝΑΣ»  γίνεται στο ξενοδοχείο GRAND HOTEL PALACE, ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων όπου παρέχονται υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, με έμφαση στην ασφάλεια, στην υγιεινή και στην εξειδίκευση του προσωπικού. Ο χώρος της πισίνας τηρεί όλους τους κανόνες ασφάλειας με αντιολισθητικό δάπεδο, ενώ το βάθος της πισίνας είναι από 0,90 έως 1,50μ. Το νερό είναι στην κατάλληλη θερμοκρασία από 31ο C έως 33ο C που είναι η προτεινόμενη για την υγεία των βρεφών και των νηπίων.

Οι συνθήκες υγιεινής είναι απολύτως εξασφαλισμένες, καθώς γίνονται καθημερινοί έλεγχοι .Ο καθαρισμός της πισίνας γίνεται με όζον πετυχαίνοντας καλύτερη και πιο γρήγορη απολύμανση, στοιχεία ιδιαίτερα σημαντικά για τα παιδιά.Τακτικά γίνονται  δειγματοληψίες ύδατος και αποστέλλονται για ανάλυση. Τέλος, το νερό καθαρίζεται και ανανεώνεται συνέχεια αφού λειτουργεί με σύστημα υπερχείλισης.

Στον χώρο των αποδυτηρίων και του γυμναστηρίου τηρείται αυστηρό καθημερινό πρόγραμμα καθαριότητας και απολύμανσης διατηρώντας πολύ υψηλά επίπεδα ποιότητας για τους πελάτες του.

Ειδικά για τα μαθήματα βρεφικής κολύμβησης έχει γίνει ειδικός σχεδιασμός για τη διευκόλυνση σας πριν την είσοδο και μετά την έξοδο σας από την πισίνα.

Οι χώροι των αποδυτηρίων είναι άνετοι με πολλές ντουζιέρες, αλλαξιέρες και σεσουάρ για τη γρήγορη και την ταυτόχρονη εξυπηρέτηση όλων των γονέων και των παιδιών. Επίσης θα βρείτε ντουλαπάκια για τα προσωπικά αντικείμενα και  παιδικά πάρκα για την παραμονή των παιδιών όσο ο γονέας αλλάζει ρούχα.

Grand Hotel Palace
Mediterranean Palace
Sani Resort
Find us on Facebook
Εγγραφείτε στο newsletter
Copyright © 2012 Πειρατές της Πισίνας - Baby Swimming All Rights Reserved.
powered by Softways S.A.