Προγράμματα | Special Baby Swimming

ΒΡΕΦΙΚΗ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ 6 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΕΩΣ 6 ΕΤΩΝ


Δημιουργήσαμε αυτό το πρόγραμμα  για να προσφέρουμε στους γονείς και στα παιδιά με ειδικές ικανότητες την ευκαιρία να απολαύσουν και να αποκομίσουν μαζί  τις ευεργετικές ιδιότητες του  νερού  επηρεάζοντας καταλυτικά την ποιότητα ζωής τους.

Το νερό έχει χαλαρωτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες μέσα στο οποίο ο εκπαιδευτής διαμορφώνει ένα θεραπευτικό περιβάλλον για το παιδί,  διαφορετικό και πολύ πιο άνετο από αυτό της ξηράς. Το παιδί καταφέρνει να ελέγχει το σώμα του μέσα στο νερό  σε κατάσταση κίνησης ή ηρεμίας και η άσκηση  βοηθά στην ανάπτυξη των κινητικών δεξιοτήτων , στην οικοδόμηση του μυϊκού τόνου και στη φυσική κατάσταση. Βελτιώνεται η δραστηριότητα σε γενικότερο επίπεδο, ιδίως στις περιπτώσεις εκείνες που η κινητική ικανότητα είναι περιορισμένη.

Το κολύμπι διεγείρει όλες τις αισθήσεις, εισάγει νέες εμπειρίες, βοηθά τους μικρούς μας φίλους να βγάλουν νόημα από το περιβάλλον τους, αναπτύσσει τη μνήμη τους, και τις ταχύτητες μάθησης. Ενισχύεται η αυτοεκτίμηση , η αυτοπεποίθηση και η ψυχοκινητική ανάπτυξη. Επίσης, η συμμετοχή των γονέων βοηθά να αναπτυχθεί ο δεσμός μεταξύ γονέα – παιδιού! Μέσα από πρόγραμμα μαθαίνουν να αλληλεπιδρούν με τους συνομήλικούς τους και να γίνονται πιο κοινωνικά.

Grand Hotel Palace
Mediterranean Palace
Sani Resort
Find us on Facebook
Εγγραφείτε στο newsletter
Copyright © 2012 Πειρατές της Πισίνας - Baby Swimming All Rights Reserved.
powered by Softways S.A.