Οι εγκαταστάσεις μας

Οι εγκαταστάσεις μας

Οι εγκαταστάσεις μας

Η πισίνα μας με όζον

Ο καθαρισμός της πισίνας γίνεται κυρίως με όζον και παράλληλη χρήση χλωρίου (βάσει νόμου) σε αναλογία 80% όζον – 20% χλώριο πετυχαίνοντας καλύτερη και πιο γρήγορη απολύμανση, στοιχεία ιδιαίτερα σημαντικά για την υγιεινή. Το νερό καθαρίζεται και ανανεώνεται συνέχεια με σύστημα υπερχείλισης. Γίνονται καθημερινά δειγματοληψίες ύδατος και αποστέλλονται για ανάλυση.

Χρησιμοποιώντας όζον για την επεξεργασία του νερού πισίνας πετυχαίνουμε τα εξής:

  • Βακτηριακή απολύμανση
  • Αδρανοποίηση ιών
  • Αποχρωματισμός
  • Απομάκρυνση οσμών και γεύσεων
  • Αφαίρεση της άλγης
  • Μικρο-κροκίδωση των διαλυμένων στο νερό οργανικών ενώσεων

Ο χώρος της πισίνας τηρεί όλους τους κανόνες ασφάλειας με αντιολισθητικό δάπεδο, ενώ το βάθος της πισίνας είναι από 0,90 έως 1,20μ. Το νερό είναι στην κατάλληλη θερμοκρασία από 31ο C έως 33ο C που είναι η προτεινόμενη για την υγεία των βρεφών και των νηπίων.

Η Εγκατάσταση με προδιαγραφές υψηλής ποιότητας

To πρόγραμμα υλοποιείται στο GRAND HOTEL PALACE, ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων όπου παρέχονται υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, με έμφαση στην ασφάλεια, στην υγιεινή και στην εξειδίκευση του προσωπικού.

Οι συνθήκες υγιεινής είναι απολύτως εξασφαλισμένες, καθώς γίνονται καθημερινά 3 έλεγχοι.

Στο χώρο των αποδυτηρίων και του γυμναστηρίου τηρείται αυστηρό καθημερινό πρόγραμμα καθαριότητας και απολύμανσης διατηρώντας πολύ υψηλά επίπεδα ποιότητας για τους πελάτες του.

Οι χώροι των αποδυτηρίων είναι άνετοι με πολλές ντουζιέρες, αλλαξιέρες και σεσουάρ για τη γρήγορη και την ταυτόχρονη εξυπηρέτηση όλων των γονέων και των παιδιών. Επίσης θα βρείτε ντουλαπάκια για τα προσωπικά αντικείμενα και παιδικά πάρκα για την παραμονή των παιδιών όσο ο γονέας αλλάζει ρούχα.

Parking

Διατίθεται δωρεάν εσωτερικό φυλασσόμενο πάρκινγκ για την εξυπηρέτησή σας και τη ζεστασιά των παιδιών.

Δωρεάν Χρήση Γυμναστηρίου

Δωρεάν χρήση του γυμναστηρίου του Grand Hotel Palace για τους γονείς των παιδιών.

Οι εγκαταστάσεις μας